zaterdag 18 maart 2017

FEEL GOOD


Een eigentijds Welzijnsconcept

Feel Good is een begrip dat ik toeken aan het geheel van input dat ons goed laat voelen. Vele aspecten bevorderen ons welzijn en levensgeluk. De diverse stimuli zorgen voor een sfeer, een energie, waarin geluk en bewustzijnsgroei toeneemt … Ze brengen de stroom van welzijn en overvloed op gang die van nature in ons allen aanwezig is!



Feel Good  professionals 

Feel Good  professionals zien de meerwaarde van deze levensvreugde, en zijn hierin actief. Door samenwerking en synergie komen hierin verheffende diensten en projecten tot uitdrukking. Men zet zich in voor een veranderende en inspirerende wereld, verkent mogelijkheden en verruimt grenzen; en doet dit vanuit het hart, in verbondenheid met “het geheel”.



Feel Good Projecten

Met “Feel Good” wordt aldus bedoeld het gebied waarin men zich richt op welzijn, empowerment en groei. Dit gebeurt door vormen van ontspanning, genieten, persoonlijke ontwikkeling, heling, bevordering van vaardigheden en kennis, groei in bewustzijn; op individuele en collectieve schaal. Het is dan ook een breed gebied en bestaat uit overlappende sectoren van kunst, welzijn tot wetenschap en onderwijs. Feel Good behelst ook culinaire aspecten en het gebied van de holistische behandelingen en wellness.